UKK –  Usein Kysytyt Kysymykset

Paljonko kopiot/tulosteet maksavat?

Mustavalkoiset rakennuspiirustukset maksavat 3 eur/kpl ja värilliset 5 eur/kpl. Jos haluat tulosteisiin mappiseläkkeet, ne tuovat lisähintaa 45 snt/tuloste.

Meiltä kysytään usein, miksi emme hinnoittele kopioita koon mukaan. Siksi, että mielestämme tämä on yksinkertaisempi ja reilumpi tapa.

Mikä on paras tiedostomuoto rakennuspiirustuksille?
Ehdottomasti PDF, silloin kuvasi on yleensä vektoreina ja tulostuu tarkkana isossakin koossa.
Kuinka nopeasti saan kuvat, kirvesmies jo niitä kyseli?
Kuvat tulostetaan useimmiten jo samanapäivänä ja lähetetään kirjeenä tai matkahuollon pakettina sinulle. Kannattaa kuitenkin tilata rakennuspiirustukset heti kun tiedät, että niitä tarvitaan. Yleensä kuvat ovat sinulla 1-3 arkipäivässä. HUOM! Matkahuollon verkkopaketin (ent. lähipaketti) kuljetus kestää 1 vuorokauden pidempään kuin bussipaketin, joten jos sinulla on kiire niin valitse kirje tai bussipaketti.
Mistä tiedätte tulostaa kuvat oikean kokoisina?
That’s our job 😀 Suunnittelijan lähettämät pdf-tiedostot on 99 %:sti tehty oikeaan mittakaavaan ja meidän koneemme tulostavat ne silloin aivan oikein. Jos haluat olla varma, että kuvat tulostuvat oikein, voit avata tiedostot Acrobat Readeriin ja viet hiiren ikkunan vasempaan alareunaan niin sinne ilmestyy kuvan tulostuskoko, jos se on isompi kuin A4 (210×297 mm) niin kuvat on todennäköisesti tehty aivan oikein. Me tarkistamme jokaisen kuvan ennen tulostusta ja jos jokin näyttää olevan pielessä olemme sinuun yhteydessä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy meiltä.

11 + 14 =