Säänkestävät tulosteet työmaalle

Alkaen: 12,00 

Säänkestävä rakennuspiirustus tulostettuna muoville. Tulosteen värit eivät leviä märkänä, mutta voimallista raaputusta nämäkään eivät kestä.

Sarjamäärä tarkoittaa sitä, kuinka monta kpl tulosteita tilaat jokaisesta tiedostosta.

Hinta on sama riippumatta tulosteen koosta. Tulostamme kopiot nopeasti oikeaan mittakaavaan tulostettuna.

Pdf-tiedostossa tulisi olla vain yksi sivu/piirustus.

Jos tilaat sekä mustavalkoisia, että värillisiä tulosteita, lisää ostoskoriin ensin kaikki mustavalkoiset ja sitten kaikki värilliset (tai toisinpäin).

Tämä tuote on tarkoitettu muutamien kuvien tilauskanavaksi. Mikäli kohteesi on koulu, terveyskeskus tai joku muu ISO kohde, niin pyydä erillinen tarjous sähköpostitse myynti@kopio-raksa.fi

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Säänkestävät rakennuspiirustukset tulostamme tavallisen paperin sijaan muoville. Tulosteen värit eivät leviä märkänä, mutta voimallista raaputusta nämäkään eivät kestä. Näitä tulosteita emme voi taitella A4 kokoon, joten toimitustapa on paketti.

Hinta on sama riippumatta tulosteen koosta. Tulostamme kopiot nopeasti oikeaan mittakaavaan.

Pdf-tiedostossa tulisi olla vain yksi sivu/piirustus.

Tämä tuote on tarkoitettu muutamien kuvien tilauskanavaksi. Mikäli kohteesi on koulu, terveyskeskus tai joku muu ISO kohde, niin pyydä erillinen tarjous sähköpostitse myynti@kopio-raksa.fi

UKK

Tiedostomuoto = PDF on paras, myös PLT sopii, mutta DWG tiedostoja emme tulosta. Pyydä suunnittelijalta pdf-tiedostot oikeassa mittakaavassa.

Mappiseläke = muovinen liimatarra, joka kiinnitetään tulostuksen yhteydessä kuvien reunaan, jotta kuvat voi helposti laittaa mappiin.

Teknologia = Säänkestävät rakennuspiirustus eli cad-kuvat tulostamme HP:n Z5600 mustesuihkutulostimella.

Yleiset kuvakoot = 30×63 cm (A4 arkin korkuinen ja kolmen arkin levyinen), 60×84 cm (2 A4 arkkia korkea ja neljä arkkia leveä) Näistä sinun ei tosin tarvitse välittää, tulostamme kuvat siihen kokoon missä suunnittelija on ne pdf-tiedostoon määritellyt. Halutessasi voit tarkistaa kuvan koon, aukaisemalla pdf-tiedoston esim. Adobe Readeriin ja viemällä hiiren ikkunan vasempaan alareunaan, jonne pitäisi nyt ilmestyä paperin koko joko tuumina tai sentteinä. Mutta älä huolehdi, jos kuvasi ovat meidän mielestämme hassun näköisiä, otamme sinuun välittömästi yhteyttä.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Värillisyys

Mustavalkoinen tuloste, Värillinen tuloste

Sarjat

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Säänkestävät tulosteet työmaalle”